Εσείς στείλατε το άρθρο σας;


Σε ποιους απευθύνεται το άρθρο;
Σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την ελληνική ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύντομη περίληψη
Τα άρθρα αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να μοιραστείτε με τους αναγνώστες/ επισκέπτες της σελίδας μας χρήσιμες πληροφορίες για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας καθώς και υλικό όπως διαδικτυακά εργαλεία, δραστηριότητες και εκπαιδευτικό υλικό που θα βοηθήσει τους μαθητές ή τους συναδέλφους σας.

Πλήρες κείμενο

Αν έχετε κάποιες πληροφορίες ή υλικό που θα θέλατε να μοιραστείτε και παράλληλα να προωθήσετε τη δουλειά σας, με χαρά περιμένουμε να μας στείλετε τα άρθρα σας. Η προτεινόμενη δομή είναι η εξής:

Τίτλος
Όσο πιο σύντομος και περιεκτικός, τόσο το καλύτερο. Είναι συνήθως το πρώτο στοιχείο που τραβάει το μάτι του αναγνώστη και αν είναι ένας ενδιαφέρων τίτλος, θα προχωρήσει στην ανάγνωση του άρθρου. 

Σε ποιους απευθύνεται το άρθρο;
Καθώς η σελίδα μας απευθύνεται σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, σχολεία και Φορείς, προσπαθούμε να διευκολύνουμε τους αναγνώστες με το να γνωρίζουν σε ποιους απευθύνεται το άρθρο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να το διαβάσει και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται ή θέλει να μάθει περισσότερα για τη θεματολογία/ περιεχόμενο του άρθρου. 

Σύντομη περίληψη
Σεβόμενοι τον χρόνο των αναγνωστών, περιλαμβάνουμε μια σύντομη περίληψη του άρθρου για να αποφασίσει ο αναγνώστης αν επιθυμεί την περαιτέρω ανάγνωση του άρθρου. 

Πλήρες κείμενο
Το πλήρες κείμενο του άρθρου σας αρκεί να είναι μεστό, περιεκτικό και χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη. 

Αρθρογράφος
Στο πλαίσιο της υποστήριξης των αρθρογράφων, ανεξαρτήτως του αριθμού των άρθρων τους στη σελίδα μας, θεωρούμε σωστό και ηθικό να δημοσιεύσουμε ένα σύντομο βιογραφικό τους, φωτογραφία προσώπου τους (αν το επιθυμούν) ή λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίας. Άλλωστε σ' έναν ελεύθερο χώρο ανοικτού διαλόγου για το μέλλον της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να συνδέονται οι θέσεις/απόψεις με τους αρθρογράφους και όχι με την ομάδα που συντονίζει την πρωτοβουλία. 

Εσείς, ακόμη να μας στείλετε το άρθρο σας;
Μπορείτε να το στείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, της σελίδας μας στο facebook ή μέσω της φόρμας αποστολής μηνύματος της ιστοσελίδας μας.

Photo credit: Business photo created by freepik - www.freepik.com

Post a comment

0 Comments